top of page

Коледна кутия

Сбъднах една своя мечта... Създадох първата си книжка с рецепти

В Коледната книжка ще откриеш изкусителни рецепти за здравословни и вкусни сладки, с които да зарадваш семейството и близките си в най-магичното време от годината, когато всички се събират заедно около празничната трапеза, разменят подаръци, правят общи планове, споделят нови цели и мечти и стават още по-сплотени - прекрасната Коледа.
 
Сред изкушенията в книжката се крият рецепти за малинови барчета, няколко вида бисквити - портокалови, джинджифилови, Линцер, лешникови бонбони, мъфини "Рудолф", орехово Брауни, меденки и още няколко рецепти. Кориците са твърди и стабилни, а вътрешните страници са ламинирани и гланцирани, така че дори и случайно да се изцапа с разтопен шоколад например, лесно може да се почисти. Захваната е така, че да може да се постави на маса или плот и да се следват инструкциите по приготвянето на рецептата само с поглед, без да има нужда да се отгръщат страници или да се "скролва" телефона.
 
И за да се усети по-силно Коледният дух и празничното настроение съм подбрала няколко специални подаръчета към книжката. Всичко е подредено в красива Коледна кутия, с която можеш да зарадваш себе си или свой близък човек.

Коледната кутия съдържа:
  • Авторска книжка с 10 сладки коледни рецепти
  • Балсам за устни "Sparkling kiss" на Wooden Spoon със 100% натурални съставки
  • Пралини с фъсъчен крем на Bett’r (био съставки, без рафинирана захар)
  • 3 бр. резци за изрязване на бисквити от неръждаема стомана
  • 1 бр. шоколадов Дядо Коледа за настроение и детско вълнение
Лимитирана е само до 250 бр.
Цени и срокове
Цената на Коледната кутия е 39 лв. до 1 декември и 45 лв. след 1 декември.
 
Предварителната продажба продължава до 1 декември или до изчерпване на количествата.
Ще получиш Коледната кутия между 1-ви - 15-ти декември 2022 г. Кутиите ще бъдат изпращани на посочения от вас адрес (офис на Speedy или личен адрес) след 1.12.2022 г. по куриерска фирма Speedy с наложен платеж, за сметка на получателя.
Може да поръчате като попълните формата по-долу.

Поръчай Коледна кутия

20221109_143238.jpg

Изчерпана наличност

bottom of page